Marko Prpic/PIXSELL

SMRT U ZAGREBU: 21-godišnji maneken pronađen mrtav

Autor: M.B

21-godišnjaku je u jednom trenutku pozlilo te je izgubio svijest.

Na zagrebačkim Ravnicama 20. kolovoza umro je 21-godišnji maneken pretpostavlja se od predoziranja. Zbog smrti mladića priveden je 43-godišnjak, a još su dvije osobe prijavljene.

Nakon što su se tijekom noći na subotu proveli u noćnom klubu u središtu metropole, mladić je s nekoliko maloljetnika, oko 4.30 sati, otišao na svojevrsni after u stan koji koristi 43- godišnjak, piše  24 sata. 21-godišnjaku je u jednom trenutku pozlilo te je izgubio svijest.

Ostali su se uspaničili te nisu znali što napraviti i kako mu pomoći. Nakon toga spustili su ga u prizemlje stambene zgrade i ostavili na stepenicama. Jedan iz društva potom je nazvao policiju i zatražio pomoć rekavši da su mladića zatekli na tome mjestu. Hitna pomoć, koja je ubrzo nakon dojave stigla na parkiralište zgrade na VII. Ravnicama, nije ga uspjela reanimirati.

Protiv korisnik stana policija je podignula kaznene prijave za nepružanje pomoći i za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Autor:M.B
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.