Marko Lukunic/PIXSELL

SLUČAJ ‘IŠČUPAT ĆU TI GRKLJAN’ – MAMIĆ: ‘To sam mu kolokvijalno rekao’

Autor: A.P.

Mamić je napomenuo kako je “plaćen i izabran da štiti interese Dinama kojem je privredio 300 milijuna eura neto dobiti iz Europe, da bi na kraju klub bio opljačkan za 15 milijuna eura”.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu Dinamov savjetnik Zdravko Mamić nepravomoćno je oslobođen krivnje za prijetnje “čupanjem grkljana” nogometnom menadžeru Davoru Ćurkoviću, Željku Pakasinu te Branku Muriću, ocu nogometaša Roberta Murića, javlja Jutarnji list.

”Jedno ozbiljno europsko-hrvatsko odvjetničko društvo osmislilo je plan kako opljačkati Dinamo, a moje nespretne rečenice koje nitko nije shvatio ozbiljno jer i nisu bile ozbiljne, iskoristili su da me se sotonizira”, poručio je savjetnik Dinama. Mamić je napomenuo kako je “plaćen i izabran da štiti interese Dinama kojem je privredio 300 milijuna eura neto dobiti iz Europe, da bi na kraju klub bio opljačkan za 15 milijuna eura”.

Prisjetio se i samog sastanka u Plavom salonu: ”Kad mi je Ćurković, zavaljen u fotelju, rekao: “Znaš Zoka ima strganu nogu i u gipsu, a Vlada negdje putuje” pitao sam ga jel me zajebava?! Ja tamo sjedim kao predsjednik kluba, a on meni priča o nepoznatim ljudima. Nasmijao mi se pa sam ga upitao zašto se smije. A kako se nastavio smijuljiti, rekao sam mu kolokvijalno da ću mu golim rukama iščupati grkljan ako mi se bude dalje smijao”.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.