Hrvoje Jelavic/PIXSELL

SLETJELI S CESTE I ZAPALILI SE: Ozlijeđene tri osobe, djecu spasile sjedalice!

Autor: dnevno.hr

Roditelji i najstarije dijete teško su ozlijeđeni, dok je dvoje male djece u specijalnim sjedalicama ostalo neozlijeđeno

Tri osobe teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 15 sati dogodila na državnoj cesti D34 Slatina – Donji Miholjac kod naselja Vraneševci u općini Čađavica, izvijestio je Glas Slavonije.

Nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila VW Polo virovitičkih registracijskih oznaka, koji se kretao iz smjera Slatine prema Čađavici i Donjem Miholjcu, na potpuno ravnoj cesti iz nepoznatih razloga skrenuo ulijevo na kolnički trak namijenjen vozilima iz suprotnog smjera i preko putne bankine sletio u lijevi odvodni kanal. Na dubini oko tri metra ispod razine ceste vozilo je svom silinom udarilo u betonski putni most i zapalilo se.

U nesreći je stradala peteročlana obitelj – dvije odrasle osobe i troje djece. Prema prvim informacijama, nitko nije poginuo, ali svi putnici iz vozila prevezeni su u Opću bolnicu Virovitica radi provjere njihova zdravstvenog stanja.

Kako neslužbeno doznaje Glas Slavonije, roditelji i najstarije dijete teško su ozlijeđeni, dok je dvoje male djece u specijalnim sjedalicama ostalo neozlijeđeno. Automobil je potpuno izgorio, a od požara se zapalila i okolna trava.

Očevid je u tijeku.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.