Zeljko Lukunic/PIXSELL

Shrvana majka ubijene Kristine: ‘Davidovi roditelji nisu mi izrazili sućut, pa ni njeni prijatelji’

Autor: dnevno.hr

'Njegovi otac Ivo i majka Olivera nisu našli za shodno nazvati me i izraziti sućut, pa taman ona bila i iz kurtoazije', kzala je majka Vesna

Nekoliko dana nakon stravičnog zločina u automobilu na parkiralištu zagrebačke Volovčice, majka stradale djevojke Vesna Krupljan za Jutarnji list je kazala da ne prestaje pratiti medije jer jedino odatle, napominje nam, crpi nove informacije.

“Vidjela sam da je David pritvoren. Njegovi otac Ivo i majka Olivera nisu našli za shodno nazvati me i izraziti sućut, pa taman ona bila i iz kurtoazije. To me i ne čudi jer je takva reakcija izostala i od Kristininih prijatelja s kojima je dane provodila, ali kako su ta djeca dio šire Komšićeve obitelji, jasno mi je. Pogrebniku sam dala odjeću da obuku Kristinu.

Pogreb je u ponedjeljak na Markovu polju. I ne znam odakle ta informacija da se viđala s Davidom i dalje, pa on je njoj prijetio smrću i bio nasilan prema njoj! – zaključila je majka ubijene, obećavši si da će umjesto kćeri nastaviti kazneni progon zbog incidenta od studenog prošle godine, kada je David s trojicom prijatelja presreo Kristinu u autu te ga demolirao.

Podsjećamo, Komšić je početkom travnja prošle godine na križanju nedaleko od svoje kuće usmrtio umirovljenika na pješačkom prijelazu. Suđenje ugostiteljevu sinu za tu nesreću počelo je prije tri tjedna

Iako su mnogi nakon te nesreće opisivali Davida kao “tatinog sina sklonog nasilju, pa i prema djevojci koja ga je zato i ostavila”, istu večer Kristina je Davida zdušno branila od osuda javnosti tvrdeći da je “David najbolji partner na svijetu”, piše Jutarnji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.