MUP

POTVRĐENO KAKO SE UBILA POLICAJKA: Pronađena je u fetalnom položaju na zadnjem sjedištu automobila

Autor: dnevno.hr

Radni kolege opisali su je kao savjesnu i vrijednu ženu o čijem privatnom životu nisu mnogo znali

U Murskoj Soboti u Sloveniji  u četvrtak 25. svibnja, oko 16 sati i 30 minuta pronađeno je mrtvo žensko tijelo u vozilu marke Renault Clio.

Informacija je to koju je potvrdila Policijska uprava varaždinska te je povezala s mogućnošću da se radi o nestaloj policajki Suzani Vugrinec, za kojom se traga već nekoliko dana. Obdukcijom je potvrđeno da je doista riječ o nestaloj policajki koja je, neslužbeno, počinila samoubojstvo konzumacijom više tableta za spavanje.

Kako piše Jutarnji list, pronađena je sklupčana u položaj fetusa na zadnjem sjedištu svojeg automobila koji je bio parkiran na parkiralištu u blizini Opće bolnice u naselju Rakičan kraj Murske Sobote u Sloveniji.

Automobil je uočen na parkiralištu u blizini Opće bolnice Murska Sobota u naselju Rakičan u četvrtak oko 16.30 sati. Nije bio parkiran na glavnom bolničkom parkiralištu nego u jednoj od sporednih ulica, a prema neslužbenim informacijama, uočili su ga djelatnici slovenske hitne pomoći. Automobil je bio zaključan, a na zadnjem sjedištu uočili su sklupčano tijelo ženske osobe koja nije davala znakove života. Ubrzo je na mjesto događaja upućen veći broj policajaca. Ustanovilo se da je smrt je nastupila u srijedu oko podneva, oko 30 sati prije pronalaska tijela. S obzirom na to da se vozilo nalazilo u ulici koja nije jako prometna, dugo je trebalo da je netko primijeti.

Radni kolege opisali su je kao savjesnu i vrijednu ženu o čijem privatnom životu nisu mnogo znali. Posljednji dani Suzane Vugrinec, kao i motivi zbog kojih si je oduzela život, i dalje su nepoznati. U noći s nedjelje na ponedjeljak prespavala je nekoliko sati u nekom hotelu ili prenoćištu u trokutu između Moravskih Toplica, Lendave i Murske Sobote i u ponedjeljak je otišla, no nepoznato je gdje je provela vrijeme do srijede u podne.

Podsjetimo, Suzana Vugrinec nestala je u nedjelju, posljednji put viđena je kako se u zelenom automobilu marke Renault Clio udaljava u nepoznatom smjeru.

Kamere su zabilježile da je prešla granicu u Murskom Središću i otišla u Sloveniju.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.