Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/ilustracija

PUCNJAVA KOD DUGE RESE: Automehaničar ubio vlasnika pizzerije i bivšeg specijalca pa počinio samoubojstvo!

Autor: T. P./M.B.

Prvi navodi o obiteljskom nasilju nisu potvrđeni već se nagađa da je u pitanju obračun vezan za neriješene dugove.

U mjestu  Belavići u sastavu Duge Rese nešto prije 14 sati dogodila se pucnjava, javlja Radio Mrežnica.

Pucnjevi su odjeknuli u dvorištu jedne obiteljske kuće, a policija je na ulici s dugim cijevima i potpuno je blokirala mjesto.

Jedan je mještanin istaknuo da su se najprije čula dva pucnja, potom kratka pauza pa još dva pucnja. Tko je pucao i ima li mrtvih, još nije poznato.

Jedan od trojice muškaraca ubio je dvojicu poznanika, a policija ih je našla u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće jednog od njih, da bi ubojica potom pokušao i sebi oduzeti život. Iako su mu liječnici pokušali spasiti život, i on je podlijegao ozljedama, piše Večernji list. 

Prvi navodi o obiteljskom nasilju nisu potvrđeni već se nagađa da je u pitanju obračun vezan za neriješene dugove.

Prema pisanju medija, utomehaničar Marinko F. u vlastitoj je kući ustrijelio Zdravka K., umirovljenog policajca i poduzetnika te Tomu L., vlasnika pizzerije na karlovačkom području. Nakon toga je ubio sebe

Mjesto je blokirano i zatvoreno za promet.




Autor:T. P./M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.