Zeljko Lukunic/PIXSELL/Obiteljski album

PROGOVORIO I MISTERIOZNI ARHITEKT: ‘Dijete sigurno nije moje, poznajem je tek površno i nisam je vidio mjesecima!’

Autor: T. P.

Zajednički prijatelji Kristine i Davida tvrde da su se viđali gotovo svakodnevno, družili se, a zajedno su proslavili i Božić i Novu godinu

David Komšić presudio je djevojci Kristini Krupljan s više od 30 uboda nožem, ne ostavivši pošteđenim nijedan dio njezina tijela. Prema novim informacijama i izjavama njihovih poznanim, postoje indicije da je Kristina bila trudna s njegovim djetetom, a ne kako je prvo navedeno s arhitektom s kojim se navodno viđala.

Večernji je list došao do arhitekta za kojeg je Kristinina majka, Vesna Šimunić Krupljan, tvrdila da je otac djeteta:

“Tvrdnje koje su se pojavile u medijima da sam otac Kristinina djeteta nikako ne mogu biti točne i sve ih odlučno odbacujem. Kristinu sam poznavao samo površno, a nismo se niti vidjeli niti čuli dulje vrijeme. Zadnja dva dana, otkako sam saznao da je ubijena, u potpunom sam šoku”, izjavio je u petak dotični arhitekt. Kristinina majka arhitekta je smatrala čovjekom s kojim se Kristina viđala jer joj je tako ona sama govorila, izjavila je majka novinarima.

>>> Dok su izvodili Davida Komšića iz DORH-a on namignuo i pokazao palac gore

Zajednički prijatelji Kristine i Davida tvrde da su se viđali gotovo svakodnevno, družili se, a zajedno su proslavili i Božić i Novu godinu.

“David i Kristina bili su zajedno skoro svaki dan, družili se, viđali i izlazili. Zajedno su bili i za Božić i na proslavi Nove godine”, izjavila je za Večernji list jedna od njihovih zajedničkih prijateljica. Kristina je znala da njezina majka nije bila sretna s tim da se ona i David viđaju, zbog čega joj je uvijek lagala da izlazi s nekim drugim, dok bi se zapravo nalazila s Davidom. Ponekad je čak i prijateljicama znala prešutjeti da se našla s njim, svjesna očito da se zbog svega što se među njima događalo ne bi trebali viđati. Ipak, često su se viđali pa postoji mogućnost da je dijete koje je nosila njegovo, tvrde tako poznanici.

>>> NOVI BRUTALNI DETALJI: Nijedan dio Kristininog tijela nije bio pošteđen napada




Kao što je već poznato, David Komšić je Kristini redovito prijetio, jednom prigodom ju je nogom udario u glavu, a jednom joj je ukrao mobitel i ručni sat. On i njegovo društvo jednom su je presreli na Bukovačkoj te joj razbili automobil, a nju ozlijedili. Imao je zabranu pristupa koju je redovito kršio. Kristina je Davida Komšića prijavila zbog prijetnji smrću koje joj je upućivao od kraja 2014. do sredine 2015. godine. Međutim, kada je slučaj došao na sud, ona je sve prijave odlučila povući i to zato što je, kako je tvrdila, u izvanbračnoj vezi s Davidom s kojim je i trudna te se planiraju vjenčati. To Davidu Komšiću očito nije ništa značilo jer joj je prošle godine, 27. studenoga, s trojicom prijatelja, razbio njezin automobil, i to dok je ona bila u njemu, nakon čega su joj uzeli i mobitel.

Susjedi iz zgrade posvjedočili su da su Kristina i David imali u najmanju ruku turbulentan odnos.

“On je bio istodobno jako grub, ali i pažljiv prema njoj. Primjerice, za njezin osamnaesti rođendan priredio joj je veliku zabavu u Green Goldu, kupio buket ruža i prsten. Ali bio je općenito otresit, bahat momak i prema drugima, pa tako i prema njoj. Kada bi dolazio po nju pred zgradu, ako se ne bi odmah spustila, počeo bi lupati nogom po vratima i psovati”, ispričali su.




>>> OVO JE UBOJICA 18-GODIŠNJAKINJE: Sjećate ga se, prošle je godine u Zagrebu Mercedesom pregazio oca osmero djece!

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.