Davor Javorovic/PIXSELL

Policija: Priveden 23-godišnjak, sumnja se da je motiv ubojstva ljubomora

Autor: Dnevno.hr

Mrtvo tijelo djevojke pronađeno je u ponedjeljak nešto prije sedam sati, a pronašli su ga dvojica mještanina.

Tomislav Gal, voditelj opće službe kriminaliteta, napomenuo je na izvanrednoj konferenciji za medije PU osječko-baranjske da je postupak izvida, zbog toga što je riječ o ubojstvu maloljetnice, tajan.
“7. studenog zaprimili smo dojavu da je u mjestu Koška u blizini željezničkog kolodvora pronađeno tijelo mlađe ženske osobe. Smrt je nastupila nasilno što je obdukcijom i potvrđeno. Radi se o ubojstvu. Kroz žurne izvide koje smo radili, utvrdili smo da je 23-godišnji hrvatski državljanin u mjestu Koška, nakon kraće verbalne rasprave s oštećenom, istu usmrtio s više ubodnih i reznih rana uslijed kojih je preminula”, pojasnio je Tomislav Gal, piše Dnevnik.hr

Sedamnaestogodišnju Anu B. iz Koške ubio je njezin dečko 23-godišnji Našičanin Matej Š., rekao je Gall.

Kad je riječ o motivu, utvrđeno je da su bili u određenoj vezi te da je motiv ubojstva najvjerojatnije ljubomora.
“Tijekom današnjeg dana 23-godišnjeg bit će priveden u pritvorsku jedinicu. Prijeti mu kazna od najmanje 10 godina ili dugotrajnog zatvora”, istaknuo je Gal.

Na izvanrednoj konferenciji za medije PU osječko-baranjske rečeno je kako se i dalje provodi kriminalistička istraga o ubojstvu u Koški.
Podsjetimo, nakon što je policija pronašla mrtvo tijelo 17-godišnjakinje u blizini željezničkog kolodvora u Koški, u Ulici braće Radić, u sklopu istrage priveden je mlađi muškarac. Riječ  je o 23-godišnjem mladiću M.Š. Mladić je priveden još sinoć.

Mrtvo tijelo djevojke, navodno s višestrukim ozljedama nanesenim hladnim oružjem, pronašla su nešto prije sedam sati dvojica mještanina.

Jedan živi u Ulici braće Radić, u kući pedesetak metara udaljenoj od mjesta gdje je ležalo beživotno tijelo djevojke, a drugi je njegov poznanik.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.