Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prije ubojstva roditelja, Šunjerga je prijetio da će ubiti ujaka, a najavio je i samoubojstvo?!

Autor: T. P.

Detalji koji su prethodnili ubojstvu u Čistoj Velikoj polako izlaze u javnost, kao i oni nakon stravičnog čina Tina Šunjerge

Prema pričama osoba bliskih obitelji Šunjerga, Tin Šunjerga prije ubojstva vlastitih roditelja navodno je sestrični, kćeri majčina brata, prijetio da će joj ubiti oca.

Tinov ujak policijski je inspektor koji mu se zamjerio jer je njegovim roditeljima u nekoliko navrata rekao da se Tina povezuje s uporabom droge i lošim društvom.

Iako su sestrična i Tinov ujak znali za prijetnje, Tina nisu prijavili.

U javnost je procurio i podatak da je Tin, nakon ubojstva roditelja nakon čega je otišao na rođendansku zabavu na Facebooku ostavio status u kojem se oprašta od svojih prijatelja i najavljuje samoubojstvo. Status je nakon nekoliko sati ipak uklonjen, a sutradan je otkriveno stravično zlodjelo koje je počinio.

>>> TINOVI ŠKOLSKI PRIJATELJI: ‘Roditelji su mu skidali zvijezde s neba, a iz Njemačke je dobivao ogroman džeparac’

>>> DORH OTKRIO NOVE DETALJE UBOJSTVA: Roditeljima pucao u glavu s 30-ak centimetara udaljenosti…




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.