Davor Puklavec/PIXSELL

POSLJEDICE STRAVIČNE NESREĆE: U zadarskoj bolnici preminula majka (33), djevojčica (5) se još bori za život!

Autor: dnevno.hr

Nesreća se dogodila 24.rujna, kada je na županijskoj cesti u mjestu Poljica Brig došlo do sudara osobnog automobila kojim je upravljala 33-godišnjakinja i sa kojom je u automobilu bilo dvoje djece, i teretnog vozila daruvarskih registracija.

Dvanaest dana nakon teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti u mjestu Poljica Brig, u zadarskoj bolnici preminula je 33-godišnja vozačica A.P. iz Vrsi, javlja zadarski.hr.

Teške ozljede u prometnoj nesreći zadobilo je i njezino dvoje djece koja su bila s njom u automobilu.
Žena je nakon sudara bila prebačena u zadarsku bolnicu gdje se od dana nesreće nalazila na Jedinici intenzivnog liječenja u induciranoj komi. Na žalost, bitku za život je izgubila.

Njezina petogodišnja djevojčica je s teškim ozljedama glave, opasnima po život, iz zadarske bolnice prebačena u bolnicu u Split, gdje se i sada nalazi. Dječak (11) je bio hospitaliziran u Zadru, no on je izašao iz bolnice.

Nesreća se dogodila 24.rujna, kada je na županijskoj cesti u mjestu Poljica Brig došlo do sudara osobnog automobila kojim je upravljala 33-godišnjakinja i sa kojom je u automobilu bilo dvoje djece, i teretnog vozila daruvarskih registracija. Vozačica je, navodno zbog neočekivanog otvaranja zračnog jastuka, naglo kočila i prešla u suprotni kolnički trak, te se izravno sudarila sa teretnjakom kojim je upravljao 35-godišnjak. On je u nesreći zadobio lakše ozljede.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.