Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija zbog tučnjave kod Dugopolja privela 108 navijača

Autor: Hina

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su da je danas prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice na Poljudu između HNK Hajduk i HNK Rijeka ukupno privedeno 108 osoba zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima

 Splitska je policija u nedjelju do navečer privela 108 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira odnosno tučnjave koja se dogodila danas oko 16 sati na izlazu s autoceste A1 kod Dugopolja.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su da je danas prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice na Poljudu između HNK Hajduk i HNK Rijeka ukupno privedeno 108 osoba zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U 16 sati na autocesti A1 veći broj osoba narušavao je javni red i mir. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira, a u službene prostorije s mjesta događaja dovedeno je 100 osoba i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje. Protiv 96 osoba biti će podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba će biti prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestila je policija.

Tijekom tog događaja pet osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.