Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

POLICIJA UHITILA VOZAČA: Slijetanje u Dunav je pokušaj ubojstva

Autor: Hina

Vozač koji je u utorak s vukovarske šetnice sletio automobilom u Dunav, a on i suputnica isplivali, uhićen je zbog sumnje da je pokušao počiniti teško ubojstvo, izvijestila je u četvrtak vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bračnom paru u brakorazvodnoj parnici.

U utorak oko 18 sati u Vukovaru, u Dunavskoj ulici iza Dvorca Eltz, inače dijelu vukovarske šetnice, automobil je sletio u Dunav, a 60-godišnji vozač i njegova 56-godišnja suputnica spasili su se i doplivali do obale. Pošto je utvrđeno da su neozlijeđeni, privedeni su u policiju kako bi se utvrdilo što se dogodilo. Kriminalističkim istraživanjem, navodi se u policijskom priopćenju, policija je utvrdila da postoji osnovana sumnje da je 60-godišnjak počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju te ga uhitila i predala pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Automobil kojima je bračni par sletio u Dunav pronađen je i izvučen jučer oko 12 sati, 250 metara dalje od mjesta slijetanja. U akciji izvlačenja automobila, uz policiju, sudjelovali su i vatrogasci te pripadnici HGSS-a.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.