POLICIJA MOLI ZA POMOĆ: Jeste li vidjeli ovog razbojnika? Prijeti srebrnim pištoljem i pljačka

Autor: Dnevno.hr

Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. „duksicu“, plave traperice te obuven u crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem", objavila je zagrebačka policija.

Zagrebačka policija traži pljačkaša koji je počinio dva razbojništva. Objavili su njegove fotografije, a policija moli, ako imate bilo kave korisne informacije da im se javite.

“8. srpnja oko 19.30 sati, u Šubićevoj ulici, u poslovnici za otkup plemenitih metala počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem. Osumnjičeni je ušao u poslovnicu i uperio pištolj u djelatnicu te zatražio da mu preda novac, što je ona u strahu za svoj život i učinila, nakon čega se udaljio iz poslovnice. Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 40 godina, visine 175 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, crnih očiju, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom tzv. „duksicu“, plave traperice te obuven u crne tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem”, objavila je zagrebačka policija.

“Također, 1. kolovoza oko 14.20 sati, na Kvaternikovom trgu, u trgovini, počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju pištoljem. Osumnjičeni je ušao u trgovinu i uperio pištolj u djelatnicu te otuđio više mobitela i novac. Nepoznati je počinitelj muška osoba starosti oko 45 godina, visine 170 cm, jače tjelesne građe, crne kraće kose izbrijane sa strane, odjeven u crnu kratku majicu sa natpisom sprijeda, tamne hlače ili donji dio trenirke te obuven u plave tenisice, a prijetio je manjim srebrnim pištoljem.
Analizom navedenih kaznenih djela te pregledom sustava video nadzora utvrđeno je da se radi o istom nepoznatom počinitelju.
Molimo vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu [email protected]”, izvijestio je PUZ.

38d95592e7bc0b13be46 96c93c92e2ec76927da7

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.