Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija krenula u lov na dilere Tina Šunjerge: Na drogu je navodno trošio i do 1000 kn dnevno

Autor: Dnevno.hr

Njegov ujak policajac njegovim je roditeljima “signalizirao” da se Tin kreće u sumnjivom društvu i da ima problema s drogom

Nakon što je rasvijetlila sve okolnosti ubojstva u Čistoj Velikoj prošle subote, policija sada istražuje narkomilje na području Šibenika i šire kako bi se ustanovilo tko je sve dilao drogu 19-godišnjem Tinu Šunjergi, koji je prema nekim informacijama na drogu trošio i do 1000 kuna na dan, piše Jutarnji list.

Njegov ujak policajac njegovim je roditeljima “signalizirao” da se Tin kreće u sumnjivom društvu i da ima problema s drogom, čega su bili svjesni i roditelji i pokušavali ga od droge i odvratiti. Kako smo neslužbeno doznali, Tin Šunjerga viđan je i na zadarskom području gdje se drogom opskrbljivao od jednog poznatog dilerskog para.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.