Davor Javorovic/PIXSELL

Pokušaj silovanja u Zaprešiću, manijak napao 17 godišnju djevojku

Autor: Dnevno.hr

Manijak je prišao djevojci s leđa nešto nakon 7 sati ujutro.

Nepoznati napasnik napao je prošlog četvrtka djevojku (17) u Tržnoj ulici u Zaprešiću. Prema neslužbenim informacijama, piše 24 sata, prišao joj je s leđa nešto nakon 7 sati ujutro. Pokušao joj je skinuti šal te ljubiti u vrat. Ona se nasreću uspjela obraniti te je napadač pobjegao.

Zaprešićani pišu na društvenim mrežama kažu kako je tamo napao i druge, to još nije potvrđeno.

Djevojka je kasnije uz pratnju obitelji sve prijavila policiji. Zaprimili su kaznenu prijavu protiv još uvijek nepoznatog čovjeka zbog spolnog delikta. Intenzivno tragaju za njim.

Prema dostupnom opisu napadač je bio visok oko 180 centimetara te je bio srednje tjelesne težine. Imao je oko 30 godina, tamno smeđu kosu i tamno smeđe oči. U trenutku napada imao je je kratku bradu, a oko usana mu je bilo sivo. Imao je miris po cigaretama. Bio je odjeven u tamne široke hlače, na glavi je imao kapuljaču, a na gornjem dijelu tijela sivu trenirku s crnim vodoravnim prugicama.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.