Patrik Macek/PIXSELL

Podignuta optužnica protiv ubojice Macolinog brata

Autor: dnevno.hr

Ispalio mu je metak u potiljak.

U travnju ove godine u Kornatskoj ulici u Zagrebu dogodilo se ubojstvo, a Županijsko državno odvjetništvo podignulo je kaznenu prijavu protiv Dušana Vrhovaac (30) koji je u travnju ove godine ubio Franu Oreškovića (53), brata ličkog ugostitelja Željka Oreškovića Macole

U optužnici se navodi da je Vrhovac dogovorio susret ispred zgrade u Kornatskoj 1d s preminulim F.O. koji je tog dana doputovao iz Otočca u Zagreb kako bi mu okrivljenik vratio 10 tisuća eura koje mu duguje.

Nakon što se susreo s Oreškovićem u Lopudskoj, ispalio mu je metak u potiljak.

“Oštećenik je preminuo na mjestu događaja, a okrivljenik je otrčao kroz obližnji park do Hvarske ulice i odbacio pištolj u kontejner za smeće te se udaljio u nepoznatom smjeru. U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika do okončanja postupka zbog opasnosti od ponavljanja djela”, objavljeno je na stranicama DORH-a.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.