PUZ

OTKRIVENI NOVI DETALJI! Djevojčicu je pred crkvom ostavila crna žena

Autor: Dnevno.hr

Tko je i zašto napustio djevojčicu - susjedi tek nagađaju

Djevojčica koja je u četvrtak u večernjim satima  ostavljena u dječjim kolicima, umotana u bijeli platneni prekrivač te odjevena u žutu haljinu pred vratima crkve u Brestju još uvijek nema identitet. No, čini se da su otkriveni neki novi detalji o misterioznoj osobi koju ju je tamo ostavila.

“Susjed je prošao kraj te ženske kad je gurala kolica i još ga je pitala njega za ulicu, zahvalila i otišla”, kazao je za RTL susjed Zlatan Požega, Brestje, dodajući kako se radi o crnke srednje visine.

Tko je i zašto napustio djevojčicu – susjedi tek nagađaju. Spominju da je u blizini sigurna kuća za zlostavljane žene pa neki sumnjaju i na to.

Tatjana Brozić Perić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb, ispričala je za Novu TV da je djevojčica koja je pronađena pred crkvom u Sesvetama zdrava i bez tragova zlostavljanja i da je sad na sigurnom.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.