Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OTKRIVENI DETALJI BRUTALNOG DVOSTRUKOG UBOJSTVA U MEĐIMURJU!

Autor: I.G.

Policajac je usmrtio svoju 52-godišnju partnericu i njezinu 39-godišnju nećakinju.

Međimurska policija otkrila je na konferenciji za novinare detalje dvostrukog ubojstva koje se jučer dogodilo u mjestu Sveta Marija u Međimurju. Dvije ženske osobe usmrćene su zbog propale ljubavne veze. Policajac je usmrtio svoju 52-godišnju partnericu i njezinu 39-godišnju nećakinju.

Gačal je potvrdio da je ubijena 52-godišnja žena radila u računovodstvu PU međimurske. Ona je  ubijena ispred svoje kuće, a mlađa, za koju se pretpostavlja kako ju je dovezla kući, u automobilu. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen.

Napadača su savladala dvojica susjeda, među kojima i policajac zaposlen u Policijskoj postaji Prelog koji nije bio na  dužnosti. On je ubojicu zadržao do dolaska policije i uhićenja.

Podsjetimo, prometni policajac koji je na višegodišnjem bolovanju jučer je iz pištolja u donjemeđimurskom mjestu Sveta Marija ubio dvije žene – stariju rođenu 1964. i njezinu nećakinju rođenu 1977. godine. U međuvremenu je otkriven i identitet policajca ubojice. Radi se od 46-godišnjem Gorazdu Noavku.

Autor: I.G.

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI