Dusko Jaramaz/PIXSELL

ORGANIZIRALI PROSTITUCIJU U ZADRU! Optuženo sedam osoba, a glavna ‘madam’, bila zadarska frizerka

Autor: Dnevno.hr

30-godišnja A.B., bila je glavna 'madame' u lancu prostitucije koji se ovog ljeta organizirao na jahtama, u automobilima, te čak jednoj zadarskoj auto školi.

Zadarska frizerka i vlasnica caffe bara uz nogometni stadion u Zadru 30-godišnja A.B., bila je glavna ‘madame’ u lancu prostitucije koji se ovog ljeta organizirao na jahtama, u automobilima, te čak jednoj zadarskoj auto školi na potezima od Zadra, Sukošana i Paga, piše Zadarski.hr.

Uz 30-godišnjakinju, za sveukupno jedanest kaznenih djela protiv spolne slobode prostitucijom, optužnicom Općinskog državnog odcvjetništva u Zadru (ODO) terete se još tri osobe sa zadarskog područja – keramičar i vojni umirovljenik D.J. (49), vlasnik obrta iz Biograda S.L. (35), te dostavljač pizze E.R. (30). Vlasnica kafića i fizerka, te vojni umirovljenik iz Zadra, koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, s tim da je 30-godišnjakinja i sama sudjelovala.

Na istoj optužnici zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj državi članici, Europske optužen je i nezaposleni T.B., dok su zadarska frizerka I.Ć.(29), te autolimar J.V.(38) optuženi za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Autor: Dnevno.hr