screenshot

OKONČANA POTRAGA: Policija je uhvatila trostrukog ubojicu!

Autor: dnevno.hr

Izdana je i tjeralica i na hrvatskom jeziku

Njemački mediji prenose da je Dražen Dakić uhvaćen. NRWZ navodi da je Dakić uhvaćen u utorak poslijepodne na području grada Rottweila.

Njemačka policija već šesti dan traga za Draženom Dakićem koji je ubio vlastitog sina i još dvoje ljudi. Njemački je javni tužitelj stoga raspisao nagradu od 5000 eura za informacije koje će dovesti do njegova uhićenja, piše njemački Bild. NRWZ pak javlja da se potraga usmjerila na šumu nedaleko od mjesta zločina, ali i na rutu prema Hrvatskoj. Za Dakićem traga oko 60 osoba, a danas bi se trebao pretražiti zadnji dio šume. Izdana je i tjeralica i na hrvatskom jeziku.

Podsjetimo, Dakić je u četvrtak oko 21.30 sati u kući u Villingendorfu ubio muškarca (34), ženu (29) i dječaka (6). Potvrđeno je kako je ubojica ujedno i otac najmlađe žrtve.

Muškarac i dijete su bili mrtvi kada je došla hitna pomoć. Žena je umrla dok su joj liječnici pokušavali pomoći. Nažalost ozljede su bile preteške. Dijete koje je Dražen ubio bio je njegov sin. Majka ubijenog dječaka se uspjela spasiti. Pobjegla je iz kuće kad je Dakić počeo pucati.

Dražen je pobjegao, a policija je objavila njegov opis. Dražen ima tamnu, kratku kosu, smeđe oči, tanke usne. Visok je 1,77 metara i kad je pobjegao na sebi je imao crnu jaknu. Navodno je pobjegao u Seat Ibizi.

STRAVA U NJEMAČKOJ: Hrvat ubio sina i dvoje ljudi, policija upozorava: Naoružan je i opasan!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.