Zadarski.hr

NESTAO PRIJE 6 DANA! Očajni sin moli pomoć: ‘Dajem 100 tisuća kuna osobi koja mi pronađe oca’

Autor: dnevno.hr

Mještani su iznenađeni nestankom Josipa Cindrića koji je vitalan i svakodnevno pješači, te su svi ujedinjeni u potrazi za 81-godišnjim sakupljačem ljekovitog bilja i dobrog poznavatelja Velebita

U nedjelju i ponedjeljak, 20. i 21. studenog, poduzeta je opsežna akcija traganja za 81-godišnjim Josipom Cindrićem, koji je na području velebitskog Libinja nestao 16.studenog, od kada mu se izgubio svaki trag. đ

Unatoč opsežnoj potrazi, u kojoj, pored članova HGSS-a iz Zadra i Splita, sudjeluju policijski službenici, mještani, članovi Planinarskog saveza te potražni psi. U akciji traganja teren se pretražuje i iz helikoptera, piše Zadarski.hr.

Nestali 81-godišnjak na žalost još uvijek nije pronađen, a njegov sin Josip, koji svakodnevno sudjeluje u potrazi, je ponudio 100 tisuća kuna osobi koja pronađe njegovog oca. Tolika nagrada ponuđena je onome tko 81-godišnjaka pronađe i ne odnosi se na informacije o nestalom starcu.

Na području Libinja mještani su iznenađeni nestankom Josipa Cindrića koji je vitalan i svakodnevno pješači, te su svi ujedinjeni u potrazi za 81-godišnjim sakupljačem ljekovitog bilja i dobrog poznavatelja Velebita.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.