Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na području Ostrovice nestao muškarac, HGSS ga nije uspio pronaći

Autor: dnevno.hr

Bolje je sreće HGSS bio s dojavom o nestanku njemačke državljanke u Maloj Paklenici koja je pronađena neozlijeđena.

Hrvatska gorska služba spašavanja na zamolbu policije pretražila je teren na području Ostrovice, gdje je 10. rujna nestao Zdravko Mandić (1959. godište). Ostrovčanin je u trenutku nestanka bio odjeven u zelenu košulju kratkih rukava, plave tenisice i hlače, a od tada mu se gubi svaki trag. Šest spašavatelja i dva potražna psa vršili su u petak pretragu između Ostrovice i Žažvića, nažalost bez ikakvih rezultata.

Bolje je sreće HGSS bio s dojavom o nestanku njemačke državljanke u Maloj Paklenici, koja je bila s partnerom. On je tražio nestalu osobu, ali bez uspjeha pa je zatražena pomoć HGSS-a. U traganje je krenulo 10 pripadnika HGSS stanice Zadar te je pretraživano područje Male Paklenice, predio Jurlina. Osoba je u petak oko 17 sati pronađena neozlijeđena, a pronašli su je pripadnici HGSS-a i djelatnici NP Paklenica, piše zadarskilist.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.