Ivo Cagalj/PIXSELL

Mrtvu majku četiri godine držao u zapečaćenoj sobi

Autor: Dražen Krajcar

Sve to vrijeme ovaj zagrebački Psiho primao je majčinu mirovinu

Rasplet oko pronađenog mrtvog ženskog tijela na području zagrebačke Trešnjevke je takav da se slobodno može upotrijebiti u nekoj novoj verziji filma Psiho. Naime, nakon što je u četvrtak u stanu u Brozovoj ulici pronađeno mrtvo tijelo 92-godišnje žene policija je uhitila i kriminalistički obradila njezinog 59-godišnjeg sina.

Kako se neslužbeno doznaje, tijelo mrtve Adele N. pronađeno je u zapečaćenoj sobi u stanu na prvom katu. Tijelo je bilo u raspadnutom stanju, odnosno preostale su uglavnom kosti pokojnice.

Sumnja se da je nakon što mu je majka preminula Tibor N. pune četiri godine leš nesretne žene držao u stanu prikrivajući njeznu smrt. Sve to vrijeme morbidni 59-godišnjak primao je majčinu mirovinu te se koristio njezinom kreditnom karticom.

Policijska uprava zagrebačka službeno je priopćila je da je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 59-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a kazneno je prijavljen državnom odvjetništvu. Tereti ga se za počinjenja kaznenih djela ostavljanja u teškom položaju bliske osobe, povrede mira pokojnika i krivotvorenje isprave.

Autor:Dražen Krajcar
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.