Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Mladić koji je pronađen u Karlovcu umro nasilnom smrću: Stanari čuli buku i viku

Autor: dnevno.hr

Identitet je poznat ali obitelj još nije obaviještena pa ga ne mogu iznositi.

Mladić koji je jutros pronađen mrtav u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić stradao je nasilno, a radi li se o ubojstvu ili nesretnom slučaju tek će se utvrđivati očevidom.

Da se radi o nasilnoj smrti potvrdio je zamjenik Županijske državne odvjetnice Željko Brkljačić te rekao da je u pitanju mlađa osoba, ali ipak punoljetna, prenosi KAportal

Prema dosad prikupljenim podacima radi se o nasilnoj smrti, ali uzrok je zasad nepoznat i dalje provodimo dokazne radnje, kazao je zamjenik ŽDO te dodao kako zasad ne isključuju ništa, tako ni mogućnost da je mladić ubijen. Potvrdio je da su noćas stanari čuli buku i viku, a o čemu se točno radi podatke prikuplja policija na terenu. Po riječima jedne od susjeda, da se nešto događa stanari su čuli između 3 i 4 sata ujutro.

Identitet je poznat ali obitelj još nije obaviještena pa ga ne mogu iznositi. Nesretni mladić je s područja Karlovca ali nije stanar u zgradi ispred koje je tragično skončao.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.