Marko Lukunic/PIXSELL

MARIĆ PORUČIO: Ovo me neće zastrašiti, i dalje ću suditi i opet ću biti najbolji hrvatski sudac

Autor: M.B.

Marić je to nazvao ''pokušajem likvidacije".

Nogometni sudac iz Daruvara, Bruno Marić, pretučen je u restoranu Epetion u Stobreču u utorak u poslijepodnevnim satima. Nekolicina maskiranih osoba napala ga je i pretukla palicama, bokserima i nanijela mu teške tjelesne ozljede.

 Marić je to nazvao ”pokušajem likvidacije”, prenosi Radio Dalmacija. 

“Mislim da ne može postojati razlog da se nekoga napadne na ovaj način, slobodno mogu reći i pokuša likvidirati, jer uzeti željeznu šipku i slične predmete sigurno je izravan napad i, po meni, pokušaj likvidacije”, rekao je u srijedu Marić.

Bruno Marić rekao je za 24 sata da nema namjeru odustati od suđenja unatoč svemu.

 ”Ovo me neće zastrašiti, i dalje ću suditi i opet ću biti najbolji hrvatski sudac ”, kaže daruvarski sudac, koji je posljednjih godina dvaput dobio nogometnog Oscara za naj-suca u Hrvatskoj, ali očito izazvao i bijes unutar radikalnog dijela Torcide zbog nekoliko spornih odluka na utakmicama splitskog klub.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.