Pixabay

Manijak hara Splitom i udara žene šakom u glavu!

Autor: T. P.

Prema opisima djevojaka, riječ je o muškarcu starom oko 30 godina koji nosi crnu trenirku i zelenu majicu s kapuljačom, "hudicu"

Splitska policija traga za manijakom koji je u noći na ponedjeljak u razmaku od svega sat i pol napao tri mlade djevojke u Spinutu, javljaju lokalni mediji.

Prvi napad zabilježen je u 23.30 sati kada je napadač srušio 17-godišnjakinju na pod i udarao je nogama. Taj prizor ugledao je par koji je šetao psa u Teslinoj ulici. Napadač je pobjegao kada je ugledao prolaznike. No, napao je već nakon 15 minuta, ovoga puta 28-godišnjakinju, udarivši je šakom u glavu. Djevojka je uspjela pobjeći u ulaz.

“Tako me opalija šakom po glavi da sam zateturala, smračilo mi se od udarca, ali ostala sam na nogama. Samo je prošao hladno dalje uz Kineski. Užas. Ne mogu micat glavu od boli i cijela lijeva strana čeljusti mi je natekla”, komentirala je djevojka ovaj napad, piše Dalmacija News.

Oko 1 sat u Zrinjsko-Frankopanskoj napadnuta je 22-godišnjakinja. Dobila je također udarac šakom u glavu te je potom zatražila liječničku pomoć.

Policiji su odmah prijavljeni svi slučajevi te je policija reagirala pojačavanjem ophodnje po kvartu. Za manijakom se traga, a prema opisima djevojaka, riječ je o muškarcu starom oko 30 godina koji nosi crnu trenirku i zelenu majicu s kapuljačom, “hudicu”.

Autor: T. P.