Jurica Galoic/PIXSELL

LOPOVLUK NA PARKIRALIŠTIMA: Iz kamiona ukradeno gorivo, torbica sa sjedišta automobila te čitav automobil

Autor: T. P.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su se tri dogodila na - parkiralištima.

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o nekoliko kaznenih djela koja su se u toj županiji u protekla 24 sata dogodila na – parkiralištima. Naime, nepoznati je počinitelj na parkiralištu mjesnog groblja u Popovači u srijedu, 26. listopada u popodnevnim satima, provalio u osobni automobil kutinskih registracija 71-godišnje vlasnice i sa sjedala ukrao torbicu u kojoj se nalazio novčanik s novcem u domaćoj i stranoj valuti, bankovnim karticama i osobnim dokumentima vlasništvo oštećene. Materijalna šteta počinjena ovom teškom krađom je oko 5500 kuna, od vlasnice je zaprimljena kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Osim toga, policiji je prijavljena krađa osobnog automobila zagrebačkih registracija, kojeg je nepoznati počinitelj ukrao s utorka na srijedu, 25./26. listopada u Primorskoj ulici u Sisku. Automobil se otključan i s ključevima u kontakt bravi nalazio parkiran na ulici, a u njemu je bio i bicikl. Od oštećenog 75-godišnjeg muškarca zaprimljena je kaznena prijava te se poduzimaju intenzivne mjere traganja za počiniteljem i vozilom.

Također u srijedu, tijekom noći ili prijepodneva, nepoznati je počinitelj na parkiralištu autoceste kod Lipovljana, iz rezervoara kamiona bugarskih registracija istočio i ukrao oko 400 litara goriva. Od vozača kamiona, koji štetu procjenjuje na oko 3400 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, a za počiniteljem se traga.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.