Facebook

KRVAVA TRAGEDIJA U NOVSKOJ: Policajac pod utjecajem alkohola ubio suprugu policajku iz službenog oružja!

Autor: T. P.

Oboje su bili policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke

U četvrtak oko 20.30 sati, u Ulici Matije Gupca u obiteljskoj kući u Novskoj Gordan Jagatić (1973.) ubio je svoju suprugu Dubravku Jagatić (1974.).

Gordan je Dubravku ubio tijekom svađe i naguravanja iz službenog vatrenog oružja ispalivši smrtonosni hitac. Zašto je to učinio zasad nije poznato.

Očevid je županijsko državno odvjetništvo obavljalo cijelu noć pa i službeni podatci o motivima ubojstva zasad nisu poznati.

Kako javlja Večernji list, među supružnicima je već duže postojao razdor. Oboje su policijski službenici, a Gordan Jagatić je 2015. godine, od strane tadašnjeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, u povodu Dana policije čak i izvanredno promaknut u viši čin, radi uzorne karijere.

Alkotestiranjem je 44-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,11 promila te je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog ubojstva tijekom dana će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Očevid na mjestu događaja vodio je zamjenik županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.