Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kod Varaždina u masovnoj tučnjavi i pucnjavi ozlijeđeno više osoba

Autor: dnevno.hr

Iz PU Varaždinske potvrđuju kako je nekoliko osoba zadobilo tjelesne ozljede, te da su ozljeđene osobe potom zbrinute u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

U noći sa subote na nedjelju, oko 1:30 ujutro na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Preloškoj ulici u Hrženici kod Ludbrega dogodio se obračun u kojem je sudjelovalo više osoba, a u kojem je korišteno i vatreno oružje, javlja evarazdin.hr

U obračunu je sudjelovalo više osoba, a kako navodi navedeni medij pucnjevi su odzvanjali Hrženicom, a od siline tučnjave stradala su i stakla te retrovizori na osobnim vozilima koja su se našla na parkiralištu ugostiteljskog objekta.

Iz PU Varaždinske potvrđuju kako je nekoliko osoba zadobilo tjelesne ozljede, te da su ozljeđene osobe potom zbrinute u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede za sada nisu okvalificirane.

Kako je utvrđeno radi se o osobama starosti 19, 22, 23, 23, 24, 32 i 37 godina.

Navedeni muškarci su pod utjecajem alkohola vikali i galamili te se međusobno naguravali i tukli na parkiralištu ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je muškarac starosti 37 godina počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom. Kako se sumnja, isti je vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca u nepoznatom smjeru. Tom prilikom nije došlo do propucavanja imovine i ozljeđivanja osoba oružjem.

Kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku, a na parkiralištu je tokom jučerašnjeg dana pronađeno i streljivo, te se još utvrđuju sve okolnosti obračuna.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.