PU zagrebačka

JESTE LI GA VIDJELI? Policija traži ovog lopova (FOTO)

Autor: Dnevno.hr

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe...

U ponedjeljak 8. kolovoza oko 19.50 sati, u Ulici Brune Bušića, u trgovini, počinjeno je kazneno djelo razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem. Razbojništvo je počinjeno na način da je nepoznati počinitelj ušao u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac, javlja PU zagrebačka.

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu, obuven u crne tenisice s plavim detaljima, a prijetio je vatrenim oružjem.

Nepoznati muškarac se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje počinjeno 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u Trumbićevoj, u trgovini, a koje je počinjeno na sličan način. Nepoznati je muškarac tom prilikom nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

Zagrebačka policija moli sve građane s više informacija da se jave te ako imaju ikakvu informaciju o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu [email protected].

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.