Facebook

Jeste ga vidjeli? Davorin (15) nestao u subotu, traži ga i HGSS

Autor: dnevno.hr

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 - priopćila je policija.

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se u subotu, 26. studenoga oko 14 sati od kuće u nepoznatom smjeru udaljio Davorin Štefulj, rođen 7. prosinca 2000. iz Trnovca.

U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. „Conversice“). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 – priopćila je policija.

Također, sve informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Sve raspoložive policijske snage potpomognute pripadnicima HGSS-a intenzivno tragaju za nestalom osobom. trenutno se pretražuje područje Nedelišća, a potraga za mladićem je počela još u subotu, kada je nestanak i prijavljen.Davorinov nestanak prijavljen je i na stranici nestali.hr.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.