FOTO: U naletu kombija poginuo pješak

Autor: hina

Nesreća se dogodila u 6,32 sati, a do 7,07 sati bio je prekinut tramvajski promet u smjeru istoka.

Danas, 21. veljače u 6,32 sati na raskrižju Maksimirske ulice i Fakultetskog dobra došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 89-godišnjak, priopćila je PU Zagrebačka.

Prelazeći preko kolnika na obilježenom pješačkom prijelazu, na njega je naletio peugeot boxer zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak, prometujući lijevom prometnom trakom u smjeru istoka.

Pješačkom prijelazu nije se približio sigurnom brzinom na način da može zaustaviti vozilo kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz i tom prilikom desnim prednjim dijelom vozila naletio na 89-godišnjeg pješaka, koji je vozaču dolazio s desne strane.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja 89-godišnjak je smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zbog navedenog događaja došlo je do zastoja tramvajskog prometa u smjeru istoka od 6,32 do 7,10 sati, a promet se u potpunosti normalizirao u 8,27 sati.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.