Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO) Gradonačelnik Nina zapalio automobil na Bukovcu, a potom se ubio

Autor: dnevno.hr

U intervenciji je sudjelovalo 5 vatrogasaca Vatrogasne postaje Dubrava s jednim vatrogasnim vozilom

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama u ponedjeljak je priopćio kako je jutros došlo do požara osobnog vozila na adresi Gornji Bukovac 11a. U intervenciji je sudjelovalo 5 vatrogasaca Vatrogasne postaje Dubrava s jednim vatrogasnim vozilom. Intervencija gašenja završila je u 9:20 sati.

Ozlijeđenih u požaru nema, no u blizini je pronađena jedna mrtva osoba. Osim vatrogasaca, na intervenciju su izašli djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba s dva vozila te službenici Policijske uprave zagrebačke (Policijska postaja Maksimir i  ekipa Kriminalističke policije).

Uzrok požara i smrt pronađene mrtve osobe još nisu poznati, sve dok službenici Policijske uprave zagrebačke ne obave očevid.

Doznaje se da je pronađena mrtva osoba bivši gradonačelnik grada Nina, 59-godišnjem Jakov Šalov. On je posljednji put viđen u petak u prostorijama svoje tvrtke. Prijavljen je njegov nestanak, potraga je trajala dva dana, sve dok jutros građani nisu pozvali policiju nakon što su čuli pucnjeve.

Autor: dnevno.hr