Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ubojstvo i pokušaj ubojstva u Karlovcu: Stariji muškarac spojio plinske boce i raznio ih u stanu!

Autor: T. P.

Nagađa se da je stariji muškarac prvo sjekirom ubio ženu, a potom izazvao eksploziju koristeći plinsku bocu.

Jedna je žena poginula, dok je stariji muškarac teško ozlijeđena u eksploziji u Karlovcu, javlja policija koja nagađa da je u pitanju eksplozija plina.

Kako javlja kaportal, nova tragedija dogodila se u samom srcu grada, na Strossmayerovom trgu tek pedesetak metara od zgrade gradske uprave, u kući gdje se u prizemlju nalazi kafić Karlo.

U stanu je živio stariji bračni par, žena je poginula, a muškarac je u teškom stanju nakon što je zadobio velike opekline glave i tijela.

Večernji list neslužbeno doznaje da se radi o ubojstvu i pokušaju samoubojstva. Navodno je muškarac stvorio eksplozivnu napravu od dvije plinske boce.

Također neslužbeno, stariji muškarac je prvo sjekirom ubio ženu, a potom izazvao eksploziju koristeći plinsku bocu. Na mjesto događaja su upućene policija, vatrogasci i Hitna pomoć. Vatrogasci JVP Karlovac još uvijek gase vatru u stanu, piše Radio Mrežnica.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.