: Igor Kralj/PIXSELL

DVIJE OSOBE POGINULE: Teška prometna nesreća kod čvora Jakuševac! (FOTO)

Autor: A,P.

U jednom je trenutku vozač u teretnom vozilu izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u nadvožnjak, a u nesreći su poginuli on i suvozač.

U petak oko 5 ujutro došlo je to teške prometne nesreće  u Zagrebu, na autocesti A 3 kod čvora Jakuševac. Policija javlja kako su dvije osobe smrtno stradale, a u nesreći je sudjelovalo teretno vozilo.

U jednom je trenutku vozač u teretnom vozilu izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u nadvožnjak, a u nesreći su poginuli on i suvozač.

Nakon očevida bit će poznato više informacija, a promet u smjeru zapada je zatvoren.

HAK javlja

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 prekinut je promet između čvorova Kosnica i Buzinu smjeru Bregane, a u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom usporeno u koloni. Kod čvora Kosnica kolona je oko 1,5 kilometar, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7,20 sati.

Zbog prometne nezgode u Rijeci, vozi se jednim trakom otežano na Škurinjskoj cesti, između mjesta Marinići i čvora Škurinje na A7.




Autor:A,P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.