Petar Glebov/PIXSELL

Drama u Sisku: Ušetao u ugostiteljski objekt s bombom obračunati se s djelatnicom zbog ljubavnih problema

Autor: Dnevno.hr

Dvojica gostiju uspjeli su ga srušiti te mu je jedan uzeo bombu i držao do dolaska policije

U ponedjeljak oko 20.30 sati, u ugostiteljski objekt u Ulici Ivana Mažuranića u Sisku, pod utjecajem alkohola od 1,84 promila došao je 33-godišnji muškarac. Iz džepa je izvadio bombu, zaprijetio gostima, njih četvero, i vlasniku ugostiteljskog objekta da izađu van, a kako bi se zbog neriješenih ljubavnih odnosa obračunao s 30-godišnjom djelatnicom lokala, priopćili su iz PU sisačko-moslovačke.

Nakon što su svi osim 30-godišnjakinje izašli, fizički ju je napao nakon čega je uspjela pobjeći van. On je istrčao za njom, iz bombe izvukao osigurač i dalje prijeteći. Dvojica gostiju (46 i 59 godina) ugostiteljskog objekta uspjeli su ga srušiti te mu je 59-godišnjak uzeo bombu i držao je do dolaska policijskih službenika Interventne jedinice policije Policijske uprave sisačko-moslavačke koji su osigurali bombu, a 33-godišnjak je uhićen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.