Damir Spehar/PIXSELL

DRAMA U OPUZENU: Muškarac priveden nakon divljanja u kafiću pa preminuo na putu za bolnicu!

Autor: Hina

Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom tijela preminulog na Odjelu patologije Opće bolnice Dubrovnik

Pedesetsedmogodišnji muškarac preminuo je u srijedu popodne u vozilu Hitne medicinske pomoći tijekom prijevoza iz Opuzena do Opće bolnice Dubrovnik, a prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske tome je prethodilo njegovo agresivno ponašanje uz vidno rastrojstvo zbog čega je, navodi se, policija upotrijebila sredstva prisile.

Kako javlja Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, njihovi službenici Policijske postaje Metković postupali su po dojavi djelatnika jednog ugostiteljskog objekta na području Opuzena u srijedu oko 14.15 sati, a 57-godišnjaka su zatekli u vidno rastrojenom stanju izvan ugostiteljskog objekta.

„Zbog agresivnog ponašanja i vidnog rastrojstva policijski su službenici upotrijebili sredstva prisile te zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći nakon čega je odlučeno da je osobu potrebno hospitalizirati. Prilikom prijevoza u dubrovačku bolnicu, 57-godišnjak je preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći“, ističe se u priopćenju PUDN.

Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom tijela preminulog na Odjelu patologije Opće bolnice Dubrovnik.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.