Borna Filic/PIXSELL

Dojavio policiji da je na trajektu tip koji će raznijeti plinsku bocu!

Autor: M. B.

Nakon par dana, policija je, tragom poziva s mobitela, došla do njega i kazneno ga prijavila za djelo lažne uzbune.

Muškarca starog 41 godinu koji je prošle nedjelje nazvao policiju i prijavio da će putnik na trajektu na putu iz Kaprija prema Šibeniku, aktivirati plinsku bocu, prijavit će za kazneno djelo lažne uzbune za što mu prijeti i do tri godine zatvora.

Čim je u nedjelju oko 17,30 sati trajekt isplovio iz luke u Kapriju, taj je muškarac policiji putem mobitela dojavio da je među putnicima i 38-godišnjak s plinskom bocom, spreman da je raznese. Javio im je njegovo ime i prezime i uzbunio šibenske hitne službe, piše Šibenik.In

Odlučili su ne zaustavljati brod negdje na pučini, nego pričekati dok ne dođe u šibensku luku, ali su cijelo vrijeme bili u kontaktu sa zapovjednikom broda tvrtke Jadrolinija, koji vozi na liniji 532.

Na gatu Vrulje, putnike je dočekala policija i brzo identificirala 38-godišnjaka, koji nije imao pojma što se događa, niti je kod sebe imao plinsku bocu.

Kriminalističkim istraživanjem u postaji pomorske policije utvrđeno je da mu je 41-godišnjak smjestio i lažno prijavio kazneno djelo kojim je uzbunio hitne službe i ostale putnike.

Što ga je motiviralo da to učini, nije poznato.

Nakon par dana, policija je, tragom poziva s mobitela, došla do njega i kazneno ga prijavila za djelo lažne uzbune. Zakonodavac je za to djelo namijenio i do tri godine zatvora.




Autor:M. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.