Google Earth

NAKON DIVLJANJA PO CESTI, U RIJECI DOŠLO DO PUCNJAVE: Uzela sam svoje dijete što sam prije mogla i bježala prema doma!

Autor: A.P.

Navodno je jedan automobil prepriječio put drugom te je nepoznati muškarac izašao iz automobila i počeo pucati.

Pred caffe barom Adria u Rijeci došlo je pucnjave.

Navodno je jedan automobil prepriječio put drugom te je nepoznati muškarac izašao iz automobila i počeo pucati.

“Danas oko 12 sati u Osječkoj ulici kod kućnog broja 20, sukobilo se više osoba, u tom sukobu su dvije osobe ozlijeđene, a one su prevezene u KBC Rijeka radi pružana liječničke pomoći. Na mjestu događaja je očevid kako bi se utvrdile relevantne činjenice, a očevidom rukovodi Županijski državni odvjetnik”, priopćila je policija.

Sukob počeo kod benzinske, potjera ulicama….

Kako se navodi prema prvim informacijama, više osoba se sukobilo kod benzinske crpke na Turniću, nakon čega je uslijedila potjera automobilima riječkim ulicama. U blizini pečenjare u Osječkoj ulici, jedno od vozila je zapriječilo put drugom vozilo, muškarac je izašao iz automobila te počeo pucati, navodi Novi list.

Navodno je jedan od ispaljenih metaka pogodio žensku osobu u nogu, a Hitna pomoć je odvezla dvije osobe.

“Sa svojim šestogodišnjim djetetom sam sjedila na terasi kafića Adria u trenutku kad je došlo do pucnjave. Sva sreća da se sve brzo odvilo, iako se meni činilo kao da je trajalo čitavu vječnost. Još se tresem, pogotovo jer je dijete bilo uz mene. Tek što smo kćer i ja naručili sok, odjednom se čulo par ispaljenih metaka. Pogledala sam prema cesti i vidjela dva automobila. Jedna osoba je stajala pored auta s pištoljem, drugi je izlazio iz auta također naoružan i počeo je pucati u smjeru kafića”, izjavila je svjedokinja događaja za portal Fiuman.hr.

“Svi smo se bacili odmah na pod ispod stolova. Čula sam tek da je netko upucan u nogu” rekla je svjedokinja dodavši i da je, čim je začula pucnje, pobjegla s djetetom.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI