Petar Glebov/PIXSELL

DETALJI UBOJSTVA U DUBRAVI: ‘Nakon udarca šakom u glavu, krenuo ih je ubadati nožem no smrti’

Autor: T. P.

Na prijedlog ovog državnog odvjetništva sudac istrage odredio je jednomjesečni istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv Darka Bodiša (1992.) zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela teškog ubojstva iz članka 111. toč. 4. Kaznenog zakona. (29. 10. 2016.)

Kako stoji na stranicama DORH-a, postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 27. listopada 2016. oko 17,30 sati u Ulici Cuglini na području Gornje Dubrave (Zagreb); ponukan ljubomorom i željom za osvetom nakon saznanja da je J. P. u vezi s njegovom bivšom nevjenčanom suprugom; došao u obiteljsku kuću obitelji P. u kojoj je zatekao V. P. (oca od J. P.) i I. P. (zatekao se u tom trenutku u kući), a koje nije poznavao do tada.

>>> RITUALNO UBOJSTVO U DUBRAVI? Ubojica slavio sotonu!

Budući da mu V. P. nije htio, na njegov upit, odgovoriti i otkriti gdje su okrivljenikova bivša nevjenčana supruga i njegov sin J. P., okrivljenika se tereti da ga je udario šakom u glavu i laktom odgurnuo I. P., a potom je; u namjeri da ih obojicu ubije; iz džepa izvadio nož koji je donio sa sobom te naizmjenično zadao više ubodnih rana obojici muškaraca u predjelu trupa. Obojica oštećenika su preminula odmah na mjestu događaja.”

Na prijedlog ovog državnog odvjetništva sudac istrage odredio je jednomjesečni istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.