Miranda Cikotic/PIXSELL

Čovjek koji je spasio 20-godišnjaka iz bunara dobio preko 250 prijetećih poruka?

Autor: Dnevno.hr

Oko kuće mladića koji je spasio život unesrećenom navodno je policija cijelo vrijeme, a kuća je zatvorena

Dvadesetogodišnji M. M. koji je u subotu s deset prostrijelnih rana pronađen u bunaru u Vrsinama više nije u životnoj opasnosti, piše Jutarnji list.

Tko je i zašto upucao mladića još uvijek ostaje nepoznanica. Zasad je mladić policiji uspio reći da je pješke krenuo kući kada su ga zaustavila i u automobil ubacila dvojica maskiranih muškaraca. Policiji zasad nije rekao ni koji je automobil u pitanju, niti je znao registarsku oznaku.

Jutarnji list navodi kako je oko kuće mladića, koji je sasvim slučajno začuo zapomaganje dvadesetogodišnjaka iz bunara i pozvao hitnu pomoć, u trenutku kada su oni pokušali doći do njega bila policija, a kuća je bila zatvorena.

“Nemojte, cijela obitelj je uznemirena jer otkad je našao tog momka, navodno je dobio 250 poruka s nepoznatih brojeva”, kazano je za taj list.

Iz PU splitsko-dalmatinske je potvrđeno kako još nitko nije priveden i uhićen.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.