MUP

BOŽJE ČUDO: Trojica mladića preživjela nevjerojatnu prometnu nesreću (FOTO)

Autor: dnevno.hr

Ni vozač i a ni putnik na stražnjem sjedalu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Vozač i putnik na stražnjem sjedalu zadobili lakše tjelesne ozljede a teže je ozlijeđen suvozač.

U mjestu Vranovci sinoć malo prije ponoći dogodila se nevjerojatna prometna nesreća. U nesreći su dvije osobe lakše ozlijeđene, a jedna lakše. Pri nesreći je automobil doslovno prepolovljen. A jedan dio vozila završio je u obiteljskoj kući.

U trenutku nesreće u vozilu su se nalazila trojica mladića u dobi od 17, 19 i 20 godina. Moglo bi se reći kako je pravo Božje čudo da su preživjeli. Ni vozač i a ni putnik na stražnjem sjedalu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Vozač i putnik na stražnjem sjedalu zadobili lakše tjelesne ozljede a teže je ozlijeđen suvozač.

“Automobil se kretao kolnikom kroz mjesto Vranovce od zapada u smjeru istoka. Po ulasku u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik) vozač je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu (sjevernu) prometnu traku te u zanošenju sletio preko travnate bankine u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika i desnim bočnim djelom automobila udario u rub betonskog kolnog ulaza. Tom prilikom je zbog jačine udara došlo do razdvajanja prednjeg i stražnjeg djela vozila. Prednji dio vozila se zaustavio na sjevernoj prometnoj traci, a stražnji dio automobila u kojem su se nalazili vozač i putnici je u nekontroliranom kretanju po travnatoj površini prednjim djelom udario u južno pročelje kuće kbr. 19., gdje se i zaustavio dok je otpali poklopac prtljažnika udario u južno pročelje kuće kbr. 17”,. navodi se u policijskom izvješću.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.