Sakrij oglas
 Veličina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Ugostiteljica ulovila lopova koji joj je ukrao novac

Dvojica muškaraca su sjela u konobu i najela se. Nedugo nakon toga došli su za šank po čašu vode.

Crna kronika 'Cajke' i tučnjava: Pijan pokazivao 'srednjaka' pa zaradio batine - ulovljen nasilnik

Policiji je počinitelj poznat od ranije, te je utvrđeno kako ga je riječ o 19-godišnjem F.B.

Crna kronika Policija u Rijeci zatekla muškarca u ispisivanju grafita - slijedi mu kaznena prijava

Sprej i drugi predmeti s kojima je zatečen i koje je koristio za ispisivanje grafita su mu oduzeti, a istraga je pokazala da je osumnjičeni Riječanin grafite ispisivao u još nekim ulicama u središtu R

Crna kronika Na maloljetnu turisticu naletio gliser i ubio ju - Novi detalji jezive nesreće (FOTO)

Djevojka je preminula uslijed amputacija dijelova tijela i teških ozlijeda.

Izdvojeno
Najčitanije