Sakrij oglas
 Veličina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Silovana Zagrepčanka u Budvi: Prijavila lokalnog mladića

K. M. prijavila je budvanskoj policiji da ju je silovao mladić s kojim je prethodne večeri bila u društvu u jednom lokalu.

Crna kronika Naoružani razbojnik opljačkao poštu u Sisku

Razbojstvo se dogodilo u 19:37 sati.

Crna kronika Austrijanac optužen zbog sudara gumenjaka: Ozlijeđene dvije djevojčice

Zbog njegova neopreznog postupanja došlo je do sudara s drugom brodicom koja je isplovljavala iz uvale Stiniva pri čemu su dvije osmogodišnje Čehinje pale u more i zadobile osobito teške tjelesne ozlj

Crna kronika Britanski mediji o stravičnoj nesreći kraj Dubrovnika: 'Poginuli su u izravnom sudaru s kamionom'

"Britanski otac i dvoje djece poginuli u prometnoj nesreći u Hrvatskoj", naslov je stravičnog izvještaja iz Slanog.

Izdvojeno
Najčitanije