Sakrij oglas
 Veličina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Upozorenje policije: Lažno se predstavljaju kao službenici i otuđuju kartice

Upozoravamo građane da se radi o lažnom predstavljanju, jer policijski službenici nemaju ovlasti poduzimati navedene radnje, niti to čine.

Crna kronika Fra Šime optužuje bankaricu, bankarica optužuje fra Šimu: Samo se 'poslužio' mnome

Bankarica nije htjela odgovarati na pitanja fra Šime i njegove odvjetnice.

Crna kronika ŠOK NA SUĐENJU: 'Imam tumor i ne liječim se jer želim patiti kao moja Marijana'

''Imam tumor na mjehuru, operirali su me četiri puta. Poslije zadnje operacije u ožujku prestao sam se liječiti. Ne odlazim na propisane terapije, želim da se bolest proširi na druge organe. Želim pat

Crna kronika Postupak Glavaševe tužbe protiv Vrkića nastavit će se u Osijeku!

Novo ročište zakazat će se nakon što rješenje Vrhovnog suda bude dostavljeno strankama.

Izdvojeno
Najčitanije