Sakrij oglas
 Velièina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Uhićen osumnjičeni za ubojstvo vlasnika pekarnice u Vodnjanu

Za ubojstvo Marka Prekljušaja, 65-godišnjeg pekara i vlasnika pekarnice Corso u Vodnjanu, koji je u ponedjeljak oko 20 sati u stanu u Fažani nasmrt izboden nožem sumnjiči se 44-godišnjak.

Crna kronika Požar usred Zagreba: Žena i dijete izvučeni iz plamteće kuće! (FOTO)

Točan uzrok požara bit će poznat nakon obavljenog očevida.

Crna kronika Glavaš može u Hrvatsku - ukinuta tjeralica!

Na ovu odluku nema prava žalbe i stupa na snagu u srijedu.

Crna kronika Potvrđena optužnica: Dr. Diklića terete za smrt deset pacijenata!

Poznatog bjelovarskog kirurga se tereti za počinjenje 12 teških kaznenih djela protiv zdravlja ljudi.

Izdvojeno
Najčitanije