Sakrij oglas
 Veličina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika ZLATNA MLADEŽ gotovo nekažnjena! Zbog eksplozije u središtu Zagreba kažnjeni radom za opće dobro ili uvjetne kazne

Ivan Tubić će umjesto osam mjeseci zatvora raditi 480 sati, a poput uvjetno osuđenih Lovre Birina i Ivana Šprljana platit će 40 tisuća kuna troškova. Uvjetno osuđeni Birin jednogodišnju zatvorsku neće

Crna kronika U Zagrebu zaplijenjeno 1,4 kilograma kokaina vrijednog 400 000 kuna

Zaplijenjeni kokain po policijskoj procijeni na narko tržištu u prodaji na veliko vrijedi oko 400 tisuća kuna, a "razrijeđen" u uličnoj prodaji čak i do milijun kuna.

Crna kronika Hamdija iz Big Brothera završio u zatvoru jer je ženi prijetio i oštetio joj automobil

Podsjetimo, ovo mu nije prvi krimen. U ljetu 2010. godine u Umagu je pretukao Nevena Ercega.

Crna kronika Roditelji poginulih sestara optužuju policiju da štiti sina riječkog poduzetnika

Obje su sestre poginule, trojica suputnika preživjela su nesreću, a vozilo koje je skrivilo nesreću nije se zaustavilo. Dragutin Filipović rekao je da se 'od prvog dana nakon nesreće uvijek spominje j

Izdvojeno
Najčitanije