Sakrij oglas
 Veličina slova PROCVALI BIZNIS

Osijek: otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane

  • Autor: hina
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu.

Osječko-baranjska policija privela je istražnome sucu osječkoga Županijskoga suda 36-godišnjaka iz Strizivojne u čijoj je kući otkriven laboratorij za proizvodnju marihuane, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare osječko-baranjske Policijske uprave.

Glasnogovornica Edita Roterbauer izjavila je kako je kriminalistička istraga provedena nad više osoba s đakovačkog područja, a osim privedenog osumnjičenika iz Strizvojne, zbog posjedovanja marihuane, kazneno je prijavljen i njegov 23-godišnji sumještanin.

U kući privedenog 36-godišnjaka, među ostalim, pronađena su mineralna gnojiva i drugi preparati za bolju kvalitetu biljaka, 45 lampi jačine 600 watta za grijanje nužno za rast konoplje i tri mrežaste sušilice s tragovima zelene biljne materije nalik na marihuanu. Uz različitu opremu za plastenik i optimalne uvjete za rast biljaka te upute za uzgoj, policija je pronašla i oduzela 52,7 grama marihuane.

Edita Roterbauer je izvijestila kako je privedeni 36-godišnjak po zanimanju poljoprivrednik, a policiji je otprije poznat po teškim provalnim krađama i prijetnjama.

Načelnik Sektora kiminalističke policije osječko-baranjske Policijske uprave Ivica Milković je rekao da je to u posljednjih godinu dana treći, te najveći otkriveni laboratorij za kontroliranu proizvodnju marihuane u toj županiji.


  • Autor: hina
  • Photo: flickr
  • Datum: utorak, 10. kolovoza 2010. u 15:37
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Zbog iskliznuća pružnog vozila privremeno obustavljen željeznički promet na pruzi Knin-Zadar

Putnici lokalnih vlakova će se do otvaranja pruge za promet na relaciji Knin-Zadar prevoziti autobusima autobusima.

Crna kronika Pijani 38-godišnjak skrivio prometnu nesreću s čak 3,99 promila u krvi

Bez vozačke dozvole i sa 3,99 promila u krvi skrivio nesreću u kojoj su lakše ozljeđene dvije osobe

Crna kronika FOTO: Zadar: Automobilom sletio u more i prevrnuo se na krov

Samo mjesto događaja je inače poznato po sličnim nesrećama.

Crna kronika Makarska: Zbog manjeg požara priveden beskućnik koji je znao prespavati u hodniku Doma zdravlja

Vatra u u otvorenom hodniku Doma zdravlja je planula sinoć oko 18,15 sati, no brzom intervencijom vatrogasaca plamen je ubrzo ugašen i to bez veće materijalne štete.

Izdvojeno
Najčitanije