Sakrij oglas
 Veličina slova UDARILI U KAMION

FOTO: Troje djece ozlijeđeno nakon opasne vožnje na 'ringišpilu'

  • Autor: hina
  • Datum: ponedjeljak, 22. kolovoza 2011. u 09:12
Nesreća se dogodila u 17,16 sati u Luki pokraj Zaprešića, kad su djeca na ringišpilu udarila u preblizu parkiran kamion. Još nije poznata težina ozljeda djece, a policijski očevid je u tijeku kako bi se utvrdili uzroci i sve okolnosti nesreće.

U mjestu Luka kod Zaprešića troje se djece ozlijedilo za vrijeme vožnje na 'ringišpilu' koji je udario u preblizu parkiran kamion, doznaje se večeras u PU zagrebačkoj.

Nesreće se dogodila u 17,16 sati, a još nije poznata težina ozljede djece. Policijski očevid je u tijeku kako bi se utvrdili uzroci i sve okolnosti nesreće.


  • Autor: hina
  • Photo: Pixsell
  • Datum: ponedjeljak, 22. kolovoza 2011. u 09:12
 

      
Zadnje vijesti
Crna kronika Isplanirao je krvavu pljačku: U Zagrebu je uhićen Ante Roso

Roso je bio u bijegu od prosinca 2011. kada je uhićen njegov dotadašnji suradnik Ivan Boršić.

Crna kronika Policija potvrdila: U moru je pronađeno tijelo nestalog vozača skutera

Tijelo nestalog Jakova Gele jutros je oko sedam sati u moru između Arbanije i Slatina prvi primjetio prolaznik koji je o svemu obavijestio policiju.

Crna kronika Pronađen leš kod Čiova. Je li to nestali skuteraš?

Iako je još prerano tvrditi, postoji sumnja da se radi o 41-godišnjem Jakovu Geli koji se skuterom u nedjelju sudario s gliserom.

Crna kronika Podignuta optužnica protiv bračnog para Benić - prijeti im oduzimanje imovinske koristi od 1,5 milijuna kuna

Predsjednik karlovačke Gradske organizacije Damir Mandić je Hini prigodom njihovoh isključivanja iz stranke rekao da "HDZ nosi svoj dio političke odgovornosti jer su dotični s liste HDZ-a ušli u Mjesn

Izdvojeno
Najčitanije