Ana Brnabić ‘Nitko gayevima u Srbiji ne može zabraniti da imaju djecu!’

Autor: MiMi

Srpska premijerka i Vučićeva marioneta za dobivanje bodova u očima Europe, Ana Brnabić s novinarima je u nedjelju razgovarala o mogućoj rekonstrukciji vlade, a osvrnula se i na prava LGBT manjina u ovoj gay unfriendly balkanskoj državici.

Demantirala je medijske napise kako je do raskola u Vladi došlo zbog neslaganja oko prava LGBT manjina i skuoba koji je s njim nedavno imala s ministrom inovacija Nenadom Popovićem zbog hrvatske gay slikovnice o duginim obiteljima.

“U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gay slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo stati na put onima koji nas žele ubjediti kako je u redu da ‘Roko ima dve mame, a Ana dvojicu tata’ “, objavio je Popović na Twitteru.

Brnabić je u svojem obraćanju naglasila kako će ubuduće svaki istup od službene politike biti problem za stabilnost zemlje:

“Ministar je tu da popuni prostor kada treba. Nitko od njega ne očekuje da ocjenjuje gay pitanje i odlučuje hoće li dijete imati dvije mame ili dva oca. Nitko na svijetu ne može gejevima zabraniti ljubav i hoće li će imati dijete ili ne, znate da tako budem direktna i ljudi homoseksualne orijentacije imaju reproduktivne organe” – istakla je ljutito premijerka.

Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.