Wikimedia Commons

Za Dodika i Srbe Mladić je heroj: On je branio slobodu srpskog naroda

Autor: Iva Međugorac

Srpske žrtve iz rata ne vjeruju Haškom sudu.

Mnogi Srbi u RS-u, bez obzira na to kakva će biti Haška presuda uvjereni su kako je Ratko Mladić heroj i jedan od najzaslužnijih za postojanje njihova entiteta.

-Što god odlučio Haški tribunal general Mladić ostat  će upisan u povijest kao čovjek koji je branio slobodu srpskog naroda- rekao je uoči izricanja prvostupanjske presude bivšem zapovjedniku VRS-a entitetski predsjednik Milorad Dodik. Lideri udruga iz RS-a koja okuplja preživjele srpske žrtve iz rata nema povjerenja u Haški sud, a predsjednik Saveza logoraša RS-a Branislav Dukiž oglasio se za Deutche Welle. ”Mladić j branio svoj narod kao što su to radili ostali. Haški sud je Srbe osudio na 1.500 godina, dok je ostala dva naroda osudio na 150 godina. To pokazuje da ovaj sud nije donio pomirenje, nego je s0tanizirao Srbe predstavljajući ih kao agresore, a druge kao žrtve- rekao je Dukić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.