MARIJANA PETIR U EU PARLAMENTU: ‘Zahtijevam istragu prodaje organa abortiranih beba kao i prekid financiranja organizacija koje to čine’!

Autor: Zrinka Kasapić

Odvažna i hrabra u ime života!

Marijana Petir, hrvatska zastupnica, te ujedno i jedno veliko svjetlo Europe, rekli bi mnogi, na sjednici Europskog parlamenta, u ime svih hrvatskih građana, kao i u ime života prva je progovorila o nezapamćenom skandalu koji je potresao SAD ali i čitav svijet – prodaja organa abortirane djece! Marijana Petir suprostavila se ‘mračnim’ silama Europe i svijeta, koji danima prešućuju zastrašujuća otkrića o palosti ljudskog roda, koji uporno sklapa oči pred monstroznim  postupcima, preprodajom organa, nerođene i zvjerski abortirane djece svijeta!

Svjesna da abortus nije problem isključivo SAD-a, zatražila je temljenu istragu i na tlu Europe jer kako kaže podružnice organizacije koja je uhvaćena u ‘zločinu’ nalaze se diljem Europe a što je najužasnije od svega, Petir upozorava da Europa odnosno EU građani uveliko financiraju ovu organizaciju, što je skandalozno.

‘Željela bih danas ukazati na događaje nad kojima se zgražavam a koji se ne spominju javno’, započela je svoj jednominutni govor zastupnica Petir te potom pojasnila kako je američki Centar za medicinski napredak (The Center for Medical Progress) tijekom protekla dva mjeseca objavio ukupno devet video isječaka koji jasno pokazuju da je američka organizacija za planiranje obitelji Planned Parenthood Association of America uključena u ilegalnu trgovinu dijelova tijela abortiranih beba.

Zastupnica Petir upozorila je kako spomenute kriminalne aktivnosti nisu ograničene samo na jednu ustanovu, već su proširene diljem Sjedinjenih Američkih Država, što predstavlja još veći razlog za zabrinutost. Podsjetila je i kako je spomenuta organizacija dio međunarodne organizacije koja djeluje i na prostoru Europske unije, a koju Europska komisija financira i to ne zanemarivim iznosima. ‘Podružnice ove organizacije nalaze se u većini država članica Europske unije. Stoga ne možemo isključiti mogućnost da se isto ne događa i na prostoru Europske unije’, izrazila je Petir svoju zabrinutost i istovremeno ogorčenost ovim nehumanim djelima.

‘Uzimajući u obzir ozbiljnost ove situacije, smatram kako moramo pokrenuti istragu, ali i odmah prestati financirati ovu organizaciju koja se bavi takvim zastrašujućim i gnjusnim ilegalnim aktivnostima’, bila je odlučna zastupnica Petir.

Snimke koje je u javnost pustio Centar za medicinski napredak jasno pokazuju da podružnice međunarodne organizacije Planned Parenthood nezakonito trguju organima abortiranih beba bez znanja i pristanka majki koje su se podvrgle prekidu trudnoće. Također, video isječci snimljeni skrivenom kamerom pokazuju da su abortivni postupci uvelike promijenjeni kako bi fetus ostao netaknut što pogoduje čuvanju organa, a što američki zakoni izričito zabranjuju. Ovo predstavlja kršenje i mnogih međunarodnih i europskih zakona, ali prije svega stavlja pred cijeli svijet veliku moralnu i etičku dilemu.




Autor:Zrinka Kasapić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.