Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Zlatko Dalić otkrio tajnu zašto je u Kijevu utakmicu vodio u trenirci a ne u odijelu

Autor: Andrija Kačić Karlin

"Kada sve ovo vidim, pitam se što to meni treba umjesto da odem u Abu Dhabi u patikama i kratkoj majici, kupati se godinu dana, raditi i uzimati lovu. A ovdje se borim i odmah ne valjaš, ali to je Hrvatska!"

 

Mnogi  su primjetili da je u pobjedi Hrvatske protiv Ukrajine  novi izbornik Zlatko Dalić djelovao podosta sportski na klupi iispred nje, nije bio kao mnogi treneri u odijelu, već u svakodnevnoj trenirci iz kompleta opreme hrvatske reprezentacije, proizvođača Nike. Zašto? Kako? Zbog čega? Mnogi  su pomislili da je riječ o sujeverju.   Sve dvojbe otklonio je sam izbornik, nakon direktnog pitanje njegovih prijatelja…

Rekao je doslovce sljedeće:

“Ispričavam se što sam utakmicu vodio u trenirci! Izbornik bi trebao biti u odijelu, ali ovo je bila radna akcija i netko je morao voditi zagrijavanje. Idem se dobro odmoriti prvo, najprije u Split, gledati moj Varaždin (pobijedio Hajduk II, op. p.), pa u posjet roditeljima u Livno. Kada sve ovo vidim, pitam se što to meni treba umjesto da odem u Abu Dhabi u patikama i kratkoj majici, kupati se godinu dana, raditi i uzimati lovu. A ovdje se borim i odmah ne valjaš, ali to je Hrvatska!”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.