Twitter: Australian Open

WTA Eastbourne: Lučić-Baroni propustila meč-loptu

Autor: Andrija Kačić Karlin

učić-Baroni bila je nadomak plasmana u 2. kolo nakon što je oduzela servis Niculescu i povela sa 5-3 u trećem setu. No, nije uspjela odservirati za meč, a kod svog vodstva 5-4 propustila je i meč-loptu na servis suparnice.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 2. kolo WTA turnira u Eastbourneu, nju je u 1. kolu sa 6-4, 5-7, 7-5 svladala Rumunjka Monica Niculescu nakon dva sata i 18 minuta igre.

Lučić-Baroni bila je nadomak plasmana u 2. kolo nakon što je oduzela servis Niculescu i povela sa 5-3 u trećem setu. No, nije uspjela odservirati za meč, a kod svog vodstva 5-4 propustila je i meč-loptu na servis suparnice.

Rumunjka je dvoboj okončala s četiri osvojena gema zaredom i tako stigla do druge pobjede u isto toliko međusobnih ogleda s Lučić-Baroni.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.