Facebook: Barcelona (Official)

(VIDEO) PRIMERA: I Barcelona i Real se natjecali u efikasnosti, na vrhu i dalje izjednačeno

Autor: Andrija Kačić Karlin

Barcelona je na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1 uz dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Real je na gostovanju u La Coruni protiv Deportiva postigao, također, uvjerljivu 6-2 pobjedu. Izvrstan je bio Hrvat Kovačić! Barcelona i Real na vrhu imaju po 78 bodova, no Real ima utakmicu manje.

I Barcelona i Real postigli su pobjede u utakmicama 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Barcelona je na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1 uz dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Real je na gostovanju u La Coruni protiv Deportiva postigao, također, uvjerljivu 6-2 pobjedu. Izvrstan je bio Hrvat Kovačić!

Barcelona i Real na vrhu imaju po 78 bodova, no Real ima utakmicu manje.

Golove za Barcu zabili su Lionel Messi (12, 61), Andre Gomes (30, 58), Paco Alcacer (64, 87) i Javier Mascherano (67-11m). Rakitić je asistirao Gomesu u 30. minuti za vodstvo 2-0, te u 61. minuti Messiju za vodstvo 4-1. Pogodak za goste zabio je Roberto Torres u 48. minuti. Katalonci su do pobjede došli bez suspendiranog Neymara i Luisa Suareza koji je utakmicu pratio s klupe za pričuve, dok je Messi igrao do 63. minute.

Real je do pobjede stigao bez Ronalda,Benzeme, Bale, Modrića i Ramosa, strijelci su bili: Rodriguez (2), Isco, Vazquez, Moratta i Casemiro, za Deportivo golove su dali Andone i Joselu.
Inače, još je Leganes pobijedio Las Palmas 3-0, a Real Sociedad na gostovanju u Valenciji 3-2.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.